tisdag 5 januari 2010

Slå larm!

I dagens DN är förstanyheten att Vårdnadsbidraget leder till stängda förskolor. Alarmerande! Det visar sig att vissa föräldrar väljer att ta hand om sina barn själva när vårdnadsbidraget gör att familjerna själva kan få en del av de pengar som annars går till att subventionera förskolan!

Och förskolor i invandrartäta områden kan till och med komma att stänga. Usch och fy! Gör genast den allmäna förkolan obligatorisk och sänk åldern till tre år. På sikt bör även övrig förskoleverksamhet göras obligatorisk. Och förbjud familjedaghem och öppna förskolor och andra hemskheter som gör att barnen får det närmare till föräldrarna! Helst också privata förskolor, för där går ju vinsterna i kapitalisternas fickor och vi vet inte om alla barn får ordentlig genuspedagogik och social, demokratisk träning!

Nej, tänk vad annars alla farliga familjer skulle göra för att hindra barnen att lära sig svenska, eller uppfostra dem i familjesammanhållning och moral och värderingar. Hur ska barn kunna tycka det sociala, demokratiska om de inte får lära sig det innan de slutar med blöjor och innan de kan prata? Alla konstiga invandrare med sina konstiga kulturer kan ju komma på att påverka barnen till något riktigt osvenskt, osocialt och odemokratiskt.

Nej, tack DN för att ni slagit larm med dagens krigsrubrik, gör det gärna på er hemsida också!! Rädda oss från kvinnofällor, fattigdom, fattigdom och isolering. Dessutom kan det ju växa upp fler familjer med "fem sex barn" där "en hemmatillvaro med vårdnadsbidrag kan pågå i flera år"! SNÄLLA, rädda oss från detta familjefängelse!

"Avskaffa vårdnadsbidraget!" (VF)

2 kommentarer:

Ingvild sa...

Visst är det tur att Sveriges rikstäckande tidningar ser faran och varnar medborgarna om den kommande krisen - barn som kan komma fostras av egna föräldrar kan ju i sin tur leda till ett levande civilt samhälle. Vad händer då med staten Sverige? Ve och fasa..

Daniel sa...

Klockrent Jonas!