söndag 11 september 2022

Sverige behöver en ny regering

Nu är det dags att välja för dig som ännu inte gjort det. Jag är självklart glad för alla som röstar KD men grundläggande handlar valet om stöd för fortsatt S-styre - eller att vi borgerliga får förtroendet! I Sverige Kristersson-Busch (i stället för Andersson-Stenevi/Bolund) och i Uppsala M/KD och förhoppningsvis C/L (i stället för Erik Pelling (S) med stödpartier).


Jag har i valrörelsen talat mycket om värderingar - de värderingar som under ett millennium byggt vårt land. På 1200-talet kom kvinnofrid, 1335 avskaffades slaveriet, 1766 infördes tryckfrihet och i slutet av 1800-talet växte demokratin fram. Kvinnor och män har samma värde, våld och dödsstraff hör inte hemma här, människolivet är okränkbart och ärlighet, arbetsamhet och ansvar hålls högt i vårt land. Inget av detta är självklart och vi måste försvara våra viktiga värden - speciellt när de sätts ifråga av våldsbejakande vänster- och högerextremister samt islamister. 


Jag hoppas att du som väljare vill vara med och stödja en ny riktning för Sverige och Uppsala så att de som bor här kan få den hjälp och service de förtjänar och så att våra skattepengar används till rätt saker och kommunal kärnverksamhet.


Värna svenska värderingar!


Jonas Segersam, kommunalrådskandidat i Uppsala 



 

Inga kommentarer: