fredag 7 april 2017

KD-dagar i Karlstad

Vi befinner oss i Karlstad för kristdemokraternas kommundagar. Naturligtvis är vi alla påverkade och gripna av terrordådet i Stockholm. Kvällens middag inleddes med att Ebba Busch Thor utlyste en tyst minut - och särskilt Stockholmspolitikerna är personligen involverade i det som hänt.  Jag har många gånger tidigare på denna blogg tagit upp temat om terror, exempelvis om hur Sverige förlorade en del av sin oskuld i och med Teimur Abdulwahabs misslyckade självmordsdåd för 6 1/2 år sedan.

Samtidigt är vi alla inspirerade av den goda politik som vår kära partiledare Ebba Busch Thor levererat. 10.000 nya poliser, 3 mdr till vården och en ny logga som grädde på moset.


Även om det är lite mörkt just nu, både i Sverige på grund av terrorn, och för partiet när det gäller opinionsundersökningar som är på lägsta nivån sedan 1994-98 - så vet vi att efter mörkret kommer ljus. Förr eller senare. 1998 fick vi ett valresultat på nästan 12%. Jag tror det kan hända igen! Väljarna kommer i längden uppskatta ett parti som förmår se och beskriva både de utmaningar som finns och samtidigt visa värme, solidaritet och en fast och tydlig värdegrund.


Sverige behöver mer Värdighet, Ansvar, Tillit, Trygghet, Solidaritet och Emotionell mognad - och därmed mer Kristdemokratisk politik!

Inga kommentarer: