torsdag 28 april 2011

Glöm inte barnen

I riksdagen igår tog Roland Utbult (KD) ton för att vi inte ska glömma de barn som utsatts för övergrepp, som i det här fallet Elsa, som omhändertogs av staten, sattes på mentalsjukhus och tvångssteriliserades senare.
Igår lyfte också Maria Larsson (KD) samma fråga förtjänstfullt i Expressen, och pekade på alla de barn som far illa i Ryssland, med anledning av Putins besök. Det är inte bara den ryska krigsmakten som är ett möjligt hot för oss, utan kanske ännu mer den sociala situationen i vårt östra grannland.
Idag blir ämnet ännu mer aktuellt i och med Patrik Sjöbergs avslöjande om att han blivit utnyttjad av sin styvfar.
Ja, det finns mycket att göra för att hjälpa barnen (och förstås även de vuxna) i vårt land. Låt oss fortsätta vår kamp för barnen och kärleken!
DN 1,2,3, AB, SVD, VG 1,2

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi måste ta itu med detta omedelbart och jag vill rikta en särskild insats mot alla förskolor där barn varje dag tas omhand av främst kvinnor vilka vi vet lite om. Den kvinnliga pedofilen måste upp i ljuset och varför inte tillsätta föräldrakontrollanter på varje förskola som kan hålla koll? Det finns säkert rena och kanske t.o.m kristna medborgare som kan ställa upp för barnens bästa. Amen.